Máte-li speciální přání, napište mi :-)

Blog Dáši M.

Tento blog jsem založila jako prostor pro sdílení všeho, co mě baví a zajímá. Píši zde nejen o procesu vzniku mých ilustrací a knih, ale i o tom, co mě inspiruje, motivuje, co mi udělalo radost, co pěkného jsem četla a na jakém zajímavém místě jsem byla.

Pokud nechcete, aby vám unikla omalovánka, pracovní list nebo nějaký obrázek pro radost, nezapomeňte se přihlásit k odběru newsletteru dole v patičce webu :)


Nejnovější články na blogu

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o mé chvíle relaxu. Způsobů, jak relaxovat, mám mnoho. Před půl rokem jsem však při brouzdání na instagramu narazila na krásná díla, která mě zaujala svojí barevností a hravostí.

V podzimních měsících jsem se podílela na vzniku edukační brožury pro Společnost pro bezlepkovou dietu. Musím říct, že jsem se dočetla mnohé, co jsem před tím netušila. Protože doma celiaka nemáme (musím ihned zaklepat), tak jsem po více informacích nikdy nepátrala. Při této spolupráci jsem tedy nejen vymýšlela obrázky, ale zároveň jsem se i něco...

Den před Štědrým dnem jsem se konečně dočkala. Přišly mi autorské výtisky mé další knihy pro děti - mé další knižní dítě :-) Kniha Dobrodružství školní aktovky je již na světě a já věřím, že se vám a vašim dětem bude líbit.

Mají vaše děti rádi Mimoně? Naše holky vždycky chytne nějaká pohádka, drží se jich tak 2-3 měsíce a pak se zblázní do jiné. Nedávno tedy u nás frčeli Mimoni. A to nejen na televizní obrazovce. A protože doma i rádi malujeme na kameny, vymyslela jsem pro holky sádrové Mimoně.